Bli med på fotoworkshop

Fotograf Otto von Münchow og Blue Hour Photo Workshops inviterer til to unike og spennende fotoworkshops. Cuba er en populær klassiker som han og hans kollega Sven Creutzmann har kjørt i mange år, mens Praha er en helt ny og konsentrert workshop som Otto von Münchow arrangerer for første gang i år.

«Gatefotografering på Cuba»
Havanna og Trinidad – 7. til 14. mai 2016

Cuba er en drøm for alle som er interessert i fotografi. Vi starter med noen dager i den pulserende hovedstaden, før vi drar videre til den vakre byen Trinidad, sørøst for Havanna. Denne fotoworkshopen er en unik mulighet til å oppleve og fotografere denne vakre og motsetningsfulle karibiske øya, landets imøtekommende innbyggere, hverdagens sensuelle rytmer som møter en overalt, og ikke minst blandingen av tidligere spansk kolonial og afrikansk kultur som fortsatt har en stor innflytelse på alt liv på Cuba.

Pris: 23.000 kroner som inkluderer workshop, opphold i Havanna og full kost og losji i Trinidad (reise til Cuba kommer i tillegg). Denne workshopen kjøres i samarbeid med den tyske fotografen Sven Creutzmann.
Mer informasjon om Cuba-workshopen

«Gatelangs i Praha»
Tsjekkia – 30. september til 3. oktober 2016

Med denne workshopen tar vi en langhelg i den tsjekkiske hovedstaden. Praha er på samme tid en internasjonal by med et rikt kulturliv og en by med små gater og en bakoverlent stemning så snart du kommer vekk fra de store severdighetene. For en fotograf er den sjarmerende gamle bydelen som et eventyr, med alt sitt liv og røre, og ikke minst den historiske settingen.

Pris: 6.700,- kroner som inkluderer workshop, flyreise t/r Oslo-Praha (med rimelig tilslutning fra andre byer) og overnatting i Praha.
Mer informasjon om Praha-workshopen

Generelt om workshopene:
Begge workshopene retter seg mot fotografer på alle nivåer, enten du er nybegynner eller en erfaren fotograf. Fokuset er på utvikling av ditt personlige uttrykk og din fotografiske visjon. Gjennom daglig bildekritikk vil Otto og Sven (på Cuba-workshopen) stimulere til utvikling av nye visuelle ideer og et fotografisk skapende som skal strekke dine vante forestillinger om hva som er godt fotografi. Kurset handler mindre om teknikk enn om bilder, men selvsagt skal vi også snakke teknikk når og hvis det er nødvendig. Hovedfokus er imidlertid på bildespråk og det kreative.

Om kursholderne:
Otto von Münchow er en norsk som har jobbet for norsk og internasjonal presse i mer enn 30 år. Hans bilder har vært publisert i alle store norske medier og i internasjonale utgivelser som Stern, Spiegel, Focus, American Photo og Newsweek. Selv om Otto har reist overalt i verden, har han spesielt fulgt Cuba, og har siden 1991 stort sett besøkt landet hvert år.

Sven Creutzmann er en tysk, prisvinnende fotograf, som i 30 år har fotografert på oppdrag for magasiner som Geo, Stern, Spiegel, New York Times Magazine og mange andre. Han er en anerkjent Latin-Amerika-spesialist og har dekket regionen de siste 27 årene. Sven er bosatt på Cuba og har rapportert fra landet siden 1990.

Send oss en melding for mer informasjon eller meld deg på e-post til Otto eller
ring 92 04 44 65

Sagt av tidligere deltakere:
«Mange takk for en workshop som ga meg mye kunnskap og som var en fantasisk opplevelse.» – Nicolaas Kuipers
«Du befester og forsterker rollen som min helt.» – Morten Golimo
«Er faktisk imponert over hvor mye sjel du legger i etterarbeidet!» – Inger Ellen Eftevand Orvin

Advertisements